Cecilie: mit liv under corona?

Cecilie: mit liv under corona?

Cecilie: mit liv under corona?

Små børn, isolation, skole, arbejde og træning - ja, hvordan får jeg det til at hænge sammen?!

Det er mega hårdt, jeg har først fri når jeg skal sove, men vi får det til at fungere på den ene eller den anden måde, det bliver vi jo nød til. 

Jeg bruger ordet “pyt” ret meget, for hvis ikke jeg gøre det, går det bare ikke.
Vi skal stadig passe på os selv i alt det her.
Der er nogle ting jeg vælger fra, og gemmer til den tid der plads til det igen og andre ting som selvfølgelig er første prioritet. 

Min mand er stadig på arbejde i disse tider, så om dagen er jeg hjemme alene med børnene. Heldigvis har jeg nogle meget aktive børn, som elsker at være udenfor. Vi bruger det meste af dagen ude i vores have, hvor vi spiller meget fodbold. Jeg kan lave mine øvelser imens, og ungerne bliver enten brugt som min vægt i træningen eller de træner med ved siden af. Det er super hyggeligt, og de lære rigtig meget om det. 

Alle de praktiske ting i huset klarer desværre ikke sig selv, så jeg er begyndt at lave en masse ben øvelser undervejes fx.:
- Når jeg ligger vasketøj sammen, så stiller jeg kurven på gulvet og tager en squat hver gang jeg skal ned og samle et nyt stykke tøj op. Hvis det er på vange, bliver jeg i min squat og bouncer lidt mens jeg vender den, den rigtige vej.
- Når jeg er i køkkenet og fx. skal skralle kartofler eller lignede, så tager jeg en lille skammel, og laver step op.
- Og sidste men ikke mindst, noget jeg hele tiden skal gøre: støvsuge! Hader det, men med små børn er det nødvendig, så for at gøre det lidt sjovt, danser med høj musik, hopper rundt og laver squats. Som regel er det en bedre træning for mig end at løbe en tur. 

Der hvor jeg har mit “break”, min pause, er i køkkenet, jeg elsker at finde på nye ting og være kreativ. Jeg er gået i gang med at leve efter gør keto, og det er noget jeg nyder at sætte mig ind i og lege med. Men jeg synes det er hårdt at holde den sunde linje hele tiden når jeg er hjemme, der er hele tiden fristelser og hvis jeg er presset, kan jeg godt komme til at tag noget forkert og så fortryde det med det samme efter. 

Men vi er bare mennesker, vi er i en tid, vi aldrig har oplevet før. Så vi skal ikke slå os i hoved, der kommer gode tider igen og når vi er klar, skal alt nok hænge sammen igen. 

Jeg håber i kan bruge mit indslag <3
Pas godt på jer selv og andre.
De varmeste hilsner
Cecilie Schmeichel  

Hvad søger du?

Din kurv