Mød vores ambassadør Ida DÜring

Mød vores ambassadør Ida DÜring

Mød vores ambassadør Ida DÜring

Hvem er jeg

Jeg er uddannet personlig træner hvilket jeg benytter mig af, både ifht. mig selv men også til at hjælpe og inspirere andre. Jeg er tidligere bikini fitness atlet, så jeg går meget op i træning og kost. At være aktiv og have styr på kosten har altid ligget til mig da jeg er type 1 diabetiker. At være aktiv og leve sundt gør det nemmere at holde styr på min sygdom. 

Hvad laver jeg til hverdag 

Til hverdag arbejder jeg for shapeit.dk , både i butikken og webshoppen. Jeg elsker at have et arbejde, som passer så godt ind i mine interesser for træning. Udover det træner jeg stadig en del i min fritid, men finder samtidig plads til hygge med veninderne. 

Mit yndlings sæt fra Shapeit.dk

Mit yndlings sæt fra shapeit.dk er klart vortex tights (her med elevate crop toppen) De kan bruges til det hele og sidder bare super godt 😍

Se mere og få inspiration på Ida's Instagram: https://www.instagram.com/idaduring/

Hvad søger du?

Din kurv