Mød vores ambassadør Anne Sophie Helvind

Mød vores ambassadør Anne Sophie Helvind

Mød vores ambassadør Anne Sophie Helvind

Hvem er jeg

Mit navn er Anne Sophie, jeg er 22 år gammel, og bor i Skejby nær Aarhus med min kæreste Jacob og mine to katte. Til dagligt læser jeg Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor jeg bl.a. nørder med sociale medier, branding og kampagner. 
 
En anden ting, som fylder meget i min tilværelse, er træning og kost. Jeg har trænet i cirka 5-6 år og stillet op i 5 fitnesskonkurrencer. Første konkurrence var i klassen Bodyfitness i 2015, og dernæst skiftede jeg til Bikinifitness, og hvor jeg stillede op i 4 konkurrencer i løbet af år 2017-2018. 
 
I 2017 blev jeg kåret til Danmarksmester, hvilket var den vildeste oplevelse, jeg nogensinde har haft. Hvis i ønsker at få et indblik i min hverdag, er i altid velkomne til at følge mig på Instagram: Fitnessbyannesophie ❤ 

Mit yndlings sæt fra Shapeit.dk

Jeg er faldet pladask for mærket FAMME Sportswear. Især deres tights i modellerne: Vortex og Elevate Push Up. Taljen er perfekt i højden, og så er de bare SÅ behagelige at have på. Jeg har endnu ikke oplevet, at de ikke er ''sweat- eller squatproof''. De spiller bare altid! Og så har FAMME også de lækreste toppe, som matcher tightsene perfekt. 
 

Hvad søger du?

Din kurv