Mød vores ambassadør Sanne Mose

Mød vores ambassadør Sanne Mose

Mød vores ambassadør Sanne Mose

Hvem er jeg

Mit navn er Sanne Mose. Jeg er 25 år og bosat i Nørresundby med min kæreste, Mathias.

Jeg elsker at træne og bruger utrolig meget tid på det. Det er her jeg finder mit fri-rum og kobler fra, fra en ellers utrolig travl hverdag. I 2014 valgte jeg, efter at have trænet seriøst et par år, at tage skridtet videre fra alm styrketræning til at gøre det på konkurrenceplan. Både fordi jeg elsker at sætte mål for mig selv samt for, at se om det overhovedet var noget for mig.. Det endte over alle forventninger og det er idag blevet min store passion. Idag står jeg 8 stævner rigere, alle med finalepladser. Her under 2 x guldmedaljer, 2 x sølvmedaljer,  1 x 3. plads, 1 x 4. plads og 2 x 5. pladser.

Hvad laver jeg til hverdag

Dette har været springbrættet til at starte min egen virksomhed, som idag er blevet min fuldtidsbeskæftigelse. Virksomheden hedder "Limitless Fitness" og består af både min kæreste og jeg. Vi coacher alt fra atleter og til den helt almindelige person, som måske bare gerne vil tabe sig, stramme op eller have mere overskud i sin hverdag.

MIT YNDLINGS SÆT FRA SHAPEIT.DK

Som i kan læse, så bruger jeg stort set al min tid på enten at træne selv eller coache andre. Derfor lever jeg nærmest i træningstøj hver eneste dag... Det er derfor utroligt vigtigt for mig, at tøjet sidder behageligt, har et lækkert design og holder til både mange squats og vaske! Derfor skal i selvfølgelig have mit ULTRA-FAVORIT-SÆT af dem alle!! Nemlig den sprit nye kollektion fra Famme, som har lavet de lækreste seamless outfits. Det sidder bare så skønt, er ikke gennemsigtigt og er til at ånde i under hårde træninger og varme sommerdage. Og så findes det bare i de lækreste farver 🙌💞

 

Få inspiration og tag et kig på Sanne's instagram profil her: https://www.instagram.com/sannemose

Hvad søger du?

Din kurv