OM FREDDY WR.UP®

OM FREDDY WR.UP®

Freddy WR.UP® er et Italiensk mærke også kendt som numse bukser som hjælper med at fremhæve dine former på en flot og naturlig måde. Freddy WR.UP® passer til alle uanset om du er toptrænet eller ikke. Freddy WR.UP® har også en opstrammende effekt, da de er udviklet med specialsyninger som definere ballerne og har en støttende og opstrammende effekt.

SHAPE & FORMENDE EFFEKT

Et individuelt silikonebånd giver facon og former taljen mens bukserne holdes oppe og på plads.Stof af høj kvalitet med det helt rigtige stretch indhold kombineret med paneler med strategisk placering, som udglatter og former hofter og lår.

OPSTRAMMENDE EFFEKT

Specialsyninger definerer ballerne og har en opstrammende og støttende effekt.

Det anvendte materiale er en bomuldsjersey, som er blevet udviklet til at sikre en opstrammende effekt og ekstrem elasticitet.

Den særlige anatomiske form og de forskellige krumninger i indlægget omkring ballerne giver en formende og opstrammende effekt og løfter ballerne.

De anvendte materialer og sømmene får bukserne til at sidde helt til mellem ballerne og skaber en push-up effekt.

Individuelt silikonebånd, som forbedrer pasformen i taljen med ekstra formende effekt. Båndet er placeret i linningen

Ultralet silikonemembran, som skaber en formende og opstrammende effekt. Membranen er placeret indvendigt i bukserne, i punktet mellem lår og hofte.