Sådan designer vi vores produkter

FREE SHIPPING ON ALL DOMESTIC ORDERS $75+

Historien om Shapeit.dk

Text


Text

Sådan designer vi vores produkter

Jeg startede Shapeit.dk tilbage i 2015. Hele essensen bag Shapeit.dk er at give vores kunder verdens bedste service samt et udvalg som ikke kan findes alle andre steder. Det har fra begyndelsen været vigtigt for os at være i tæt kontakt med jer som kunder for at give jer den bedste vejledning i forhold til valg af model og størrelsen. Hver eneste dag sidder vores kundeservice team klar på telefon, chat og mail for at yde en nærværende og personlig service.

 

Text

Hvem er vi?

 

 

Jeg hedder Lærke Bro Knudsen og i 2015 stiftede jeg Shapeit.dk sammen med min mand Anders Bro Knudsen og min svoger Michael Knudsen. Jeg er uddannet sygeplejerske og i 2014 fik Anders og jeg vores datter Emilia. Jobbet som sygeplejerske med skiftende vagter og et travlt arbejdsmiljø hang ikke sammen i vores familieliv og hverdag.

Samtidig shoppede jeg de kendte Freddy bukser fra udlandet og betalte en formue i told hver gang. Anders og jeg fik derfor ideen om at sælge de populære bukser i Danmark. I starten arbejdede jeg som sygeplejerske ved siden af Shapeit.dk, men det gik over al forventning, og jeg måtte meget hurtigt sige mit job op som sygeplejerske og gå fuldtid i Shapeit.dk.

Vi så hurtigt at markedet for fitness tøj i Danmark var en smule kedeligt, uden fokus på pasform og farver. Derfor valgte vi at tage fitness brands ind som på daværende tidspunkt ikke blev forhandlet i Danmark.


Design af vores eget brand Gymone

 

I 2020 begyndte vi at designe vores eget Brand Gymone. Vores tanker bag er at skabe de perfekte styles til vores kunder på baggrund af den efterspørgsel og feedback, vi har fået af jer igennem tiden.
Når vi designer en ny style, så er noget af det vigtigste for os, at pasformen er perfekt, samt at materialet er af høj kvalitet. Vores tights skal være squatproff, have støtte i taljen og indeholde en masse stretch. Desuden har vi fokus på, at alle kvinder skal kunne føle sig komfortable i vores styles. Lige nu er vi endda ved ved at udvidde kolletionen med matchene sæt, joggingsæt og meget mere.


Igennem årene har vi udviklet og personliggjort Gymone endnu mere. I 2022 solgte vi mere end 15.000 par tights. Gymone er blevet et “well known brand” i sportsindustrien i Danmark. Desuden er vores styles testet af profesionelle atleter, som siger følgende: “Kvaliteten er i top”. De vurderes som “bedst i test”. Vi har også gjort B2B en mulighed for firmaer, som ønsker at videresælge Gymone til deres kunder.


Se Gymone bestsellers

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

Designprocessen

Alle vores produkter er designet af mig. Når jeg starter på et nyt produkt, så er det ofte på baggrund af mine kunders behov og efterspørgsel. Vi tager altid kundens feedback med i overvejelsesprocessen ved skabelsen af en ny style. Den næste fase er udvælgelsen af materialet. Det er klart den vigtigste del af design processen. Jeg skal kunne stå ved at kvaliteten er i top, og Gymone skal afspejle kvaliteten af vores univers her hos Shapeit.dk.

 

Herefter får vi et sample hjem.

Vi tester altid vores samples på alle tænkelige måder. Vi vasker dem +10 gange, vi træner i dem i flere måneder og meget mere. Dette er en naturlig del af udførelsesprocessen i skabelsen af et nyt Gymone produkt til kollektionen.

Hvis vi godkender stylen efter denne testperiode, vil vi starte en produktion af produktet og herefter vil vi kunne sætte produktet på hjemmesiden, så vores kunder kan få fingerene i det. Nye Gymone styles er altid et hit blandt vores kunder, da det er deres feedback, som vi har haft fokus på i udarbejdelsen af produktet. Vi sætter stor pris på vores kunder, og det vil vi gerne vise dem ved at have deres tanker med i udarbejdelsen af nye styles. Det er jo jer vi laver dem til. Tak til alle vores skønne Gymone piger. Vi værdsætter jer utrolig højt.

 

Kæmpe knus fra Lærke Knudsen stifter/partner