https://shapeit.dk/collections/famme

Better bodies guide

Better Bodies har længe været et etableret navn inden for træningstøj til kvinder, og vi har med stolthed forhandlet deres produkter i vores butik. Deres innovative designs, høje kvalitet og fokus på at skabe tøj, der både er funktionelt og stilfuldt, har gjort dem til en favorit blandt mange. 

Hvorfor er Better Bodies træningstøj blevet populært? 

Better Bodies er bl.a. kendt for at have et stort udvalgt af styles til profesionelle atleter. Hvor vi hos Shapeit har mere fokus på at træning skal være for alle. Derfor har vi med inspiration udvalgt styles. som opfylder mange af de samme kriterier, vi værdsatte hos Better Bodies: høj kvalitet, god pasform, innovative designs og en dyb forståelse for kvinders behov inden for træningstøj.

 

Better Bodies Tights

Better Bodies er kendt for deres højkvalitets tights, som har vundet mange kvinders hjerter verden over. Deres tights kommer i en række smukke farver, herunder klassisk blå og stilfuld grå, som passer perfekt til enhver træningsgarderobe. De tilbyder både high waist tights, der giver optimal komfort og støtte, og scrunch tightsforskellige mønstre, der flatterer og fremhæver dine naturlige kurver. Uanset hvilken type du vælger, kan du være sikker på at få et par tights, der kombinerer funktionalitet med stil.


Tie Dye Scrunch Leggings: Et Must-Have


En af de mest populære varer, som vi er utroligt begejstrede for at kunne tilbyde, er vores Tie Dye Scrunch Leggings fra Famme. Disse tights er ikke kun et blikfang med deres smukke tie dye-mønster, men de er også designet til at fremhæve dine naturlige kurver på en flatterende måde. Med deres scrunch-effekt bagpå og høje talje, giver de både støtte og stil, som gør dem til en uundværlig del af enhver træningsgarderobe.

Du kan finde vores Tie Dye Scrunch Leggings her


Scrunch Tights: Fremhæv dine former

Better Bodies er kendt for deres scrunch tights. Disse er designet til at fremhæve dine naturlige kurver. De er perfekte til dig, der ønsker ekstra støtte og en flatterende pasform, der løfter og former bagdelen på en smigrende måde.


High Waist Tights: Ultimativ Komfort og Støtte

High waist tights tilbyder ultimativ komfort og støtte under din træning. Med en høj talje, der holder tightsene på plads, kan du fokusere fuldt ud på din træning uden at skulle bekymre dig om, at de glider ned. Disse tights er ideelle til både højintensiv træning og afslappede yogasessioner.


Shorts: Perfekte til Sommertræning

Til de varme måneder tilbyder vi også et bredt udvalg af shorts. Vores shorts er designet med både stil og funktionalitet i tankerne, så du kan føle dig godt tilpas og se fantastisk ud, selv når temperaturen stiger. Vi tilbyder på Shorts med scrunch, seamless short og selvfølgelig shorts med lommer


Stort Udvalg af Sports BH'er

Ud over vores fantastiske udvalg af tights, er vi også stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af sports BH'er. Ligesom Better Bodies ved, hvor vigtigt det er med god støtte under træningen, og derfor har vi sikret os at have noget for enhver smag og behov. Blandt vores sortiment finder du også et stort udvalg af sports BH'er med åben ryg, som kombinerer støtte med en stilfuld og åndbar design.

Et af vores populære valg er White Signature Sports Bra, som du kan finde her


Tilbud og Rabatkode

Vi elsker at forkæle vores kunder med gode tilbud og rabatkoder. Hold øje med vores hjemmeside og nyhedsbrev for at få de nyeste tilbud og eksklusive rabatkoder, der kan hjælpe dig med at spare penge på dit næste køb. Se mere om rabatkoder her.

Vi ser frem til at dele denne nye fase med jer og fortsætte med at tilbyde det bedste inden for træningstøj. Hold øje med vores butik for flere spændende produkter og nyheder!

Du kan se hele kollektionen af Better Bodies ligende styles her

Tilbage til blog