Om Shapeit.dk

Følg os på Facebook og Instagram @Shapeit.dk

Om Shapeit

Danmarks bedste fitnessudvalg

Shapeit.dk

Hos Shapeit.dk finder du altid det bedste fitness udvalg til kvinder, samt professionel rådgivning omkring modeller og størrelser som matcher dine behov. Det er vigtigt for os at vi selv kan stå inde for vores udvalg og derfor tester vi selv alt vores udvalg. Alle vores modeller gennemgår grundig test inden vi lancere det, så vi bedst kan vejlede alle vores kunder. Hos Shapeit.dk har vi alle en passion for fitness, og vores team består både af professionelle atleter, men også piger som træner på hygge basis. Vores kundeservice er en vigtig del af vores dna, og vi løber altid den ekstra mil for at have glade og tilfredse kunder. I 2018, 2019, 2020, 2021 blev Shapeit.dk kåret som Nr. 1 i kategorien bedste sportstøj forretning på trustpilot.

Hvem er vi?

Shapeit.dk ApS er en familieejet virksomhed beliggende i Hillerød. Shapeit startede op i December 2015 med fokus på fitness fashion til kvinder. Samtidig fokuserer vi enormt meget på den gode service, samt at opretholde den gode kundekontakt. I 2017 åbnede vi vores første fysiske butik i Hørsholm, og i 2018 åbnede vi vores anden butik i Rødovre Centrum. I dag er vi kun i Hillerød - Til dagligt bliver vores butik og vores webshop passet og drevet af verdens bedste ansatte, som sørger for at vores kunder får den bedste oplevelse når man handler hos Shapeit.dk. I 2018 og 2019 blev vi nomineret i kategorien bedste E-handel virksomhed af FDIH og i 2019. 2020 og 2021 fik vi Gazelleprisen af dagbladet Børsen.

Hvad vi gør

Vi har stor fokus på kvalitet og udvælger nøje de brands vi samarbejder med. Hos shapeit.dk sætter vi kunden i centrum, da vi kender til alle udfordringerne, der kan være ved at shoppe online. Derfor har vi lavet nogle tiltag som gør det nemmere for vores kunder at shoppe hos shapeit.dk. Det skal være nemt og enkelt for vores kunder, alt lige fra købet, til ombytning, returnering eller reklamation. Vores kundeservice svarer på alle beskeder indenfor 24 timer i alle hverdage, og kan kontaktes både via mail, chat og telefon. Du er også velkommen til at komme forbi en af vores fysiske butikker, hvor du kan ombytte eller returnere dine varer.

Vores udvalg

Vi har Danmarks bedste fitness udvalg til kvinder. Og med over 1500 forskellige modeller, har vi et udvalg som passer til stort set alle, uanset om du er atlet, utrænet eller bare ønsker noget komfortabelt og funktionelt tøj til din hverdag og træning. Vores udvalg passer til alle og vi hjælper gerne med at finde præcis den rigtige model til dig. Så hvis du skal i gang med at træne, og ikke kan finde det helt rigtige trænings sæt, så kan vi hjælpe dig. Vi har størrelser lige fra XS til XXL, hvilket gør, at vi har et udvalg uanset din form og figur. Alt vores udvalg bliver nøje testet af vores professionelle personale, så vi kan garantere kvalitet i vores udvalg. Det er vigtigt for os at de brands vi forhandler har en identitet og professionalisme, samt overholder vores kvalitets krav.