De bedste løbe tights

De bedste løbe tights

Løbetights

Bløde løbetights, der gør løbeturen til en komfortabel aktivitet.

På hjemmesiden finder du træningstøj til alle typer træning, i dette indlæg fokuserer vi på konditionstræning. Løb, jogging og gode ture. Selvom træningen ikke er overstået, fordi du køber nye tights, er det absolut et godt sted at starte. Vores trænings tights passer til alle kropstyper og former. De er lavet af et stof, der ånder og er 100% squat-proof, samtidig med at de er utroligt behagelige at have på. Når man skal ud på løbetur, er det essentielt at have tights, der bliver siddende og ikke ruller eller glider ned. Dette vil ikke kun være irriterende, men kan også skade den gode motivation.

Du finder også mange modeller, der har praktiske lommer på ydersiden af låret, helt ude af vejen under træningen. Perfekte lommer til for eksempel din mobil. Materialet er også vigtigt at se på. Løbetights er ofte lavet af polyester og elastan. Dette er syntetiske materialer, der er meget smidige og transporterer sveden væk fra kroppen i stedet for at binde den som bomuld gør. Dette er selvfølgelig en smagssag, mange kan lide at løbe i seamless tights, der har andre stofblandinger.

Vores kunder har kåret vores bedste løbetights:

Løbetights med lomme

Techna tights fra Famme - en funktionel tights med lommer til for eksempel mobiltelefonen, nøgler eller andet tilbehør, man gerne vil have med sig på tur. Træningstightsen er squatproof, har højt liv og en bred linning for en god pasform. De unikke sømme er designet både for funktion og udseende, så dette er bestemt en tights, man ser godt ud i.

Enkel løbetights med kompression

Essential tights - en enkel og stilren løbetights. Som en af vores bestsellere er dette en alsidig og veludformet tights. Stoffet er elastisk, hvilket giver perfekt pasform og god kompression under løb. Træningstightsen er høj i livet og har en enestående hold-in effekt. Den er elsket af vores kunder, da den kan bruges til næsten alt!

Se vores udvalg af løbe tights her
Tilbage til blog