Fra Arbejde til Fritid: Sådan Styler Du Korte Bukser til Små Kvinder

Fra Arbejde til Fritid: Sådan Styler Du Korte Bukser til Små Kvinder

Fra Arbejde til Fritid: Sådan Styler Du Korte Bukser til Små Kvinder

Små kvinder, gør jer klar til at tilføje en smule kant til jeres garderobe med vores favoritmåder at style vores 7/8 længde bukser på. Disse korte bukser til kvinder er en pålidelig og alsidig garderobeklassiker, perfekt til både arbejde og fritid. Uanset om du er trendsætteren i din gruppe eller ønsker at løfte din daglige stil, har vi utallige sjove og flirtende ideer til dig.



Mød vores 7/8 længde bukser til små kvinder
Vores 7/8 længde bukser giver en fuldlængde pasform til kortere kvinder. Glem alt om jeans, der skal lægges op eller tilpasses for at passe din mindre ramme. Vores petite jeans giver dig en figurnær perfektion. Fås i almindelig taljet eller højtaljet stil og er lavet af vores bløde, formtilpassede stof. De ser også fantastiske ud på højere kvinder, der foretrækker et cropped look. Uanset din kropsform og størrelse, ser vores 7/8 længde bukser flotte ud på enhver kvinde.

Fordele ved at bære 7/8 bukser 
Vores petite bukser er designet specielt til kvinder, der er 162 cm høje eller kortere. Du vil mærke forskellen, når du glider i et par af FREDDY's 7/8 længde bukser. De er lavet med vores ikoniske strækbare, bløde og åndbare bi-elastiske stof, der holder dig behagelig og hyggelig. Uanset om du er ude efter skinny denim jeans, læderbukser eller petite bootcut flares, vil vores 7/8 længde bukser virkelig ændre dit liv. De fremhæver din smukke silhuet og giver dig vores signatur booty lift, så du kan gå med selvtillid hele dagen.

Vælg den rigtige længde bukser til din kropstype
Hvis du er en kortere kvinde, ved du, hvor frustrerende det kan være at shoppe jeans. Derfor har vi hos FREDDY kurateret en hel kollektion dedikeret til kvinder under 162 cm - vores 7/8 længde bukser. Glem alt om at rulle anklerne op eller betale for at tilpasse dine jeans; vores petite bukser har en flatterende ankel-længde.

Hvorfor vælge bukser, der slutter ved anklen? Det skaber en illusion af højde ved at forlænge dine ben og få dem til at se længere og slankere ud. Det samme gælder for højere kvinder. Fremhæv dine lange ben med cropped bukser. Så længe der er en afstand mellem toppen af dine sko og bunden af dine jeans, vil du narre øjet til at tro, at du er slankere og højere.

Styling af 7/8 længde bukser til arbejde
Vores 7/8 længde bukser er alsidige, komfortable og kræver opmærksomhed; med andre ord, de er uundværlige til arbejdet. For et klassisk ni-til-fem outfit, style vores sorte bukser med en skarp hvid skjorte, cropped blazer og hæle. Eller, hvis du vil have et fashion-forward øjeblik, tag et par cropped læderbukser, tuck en oversized strik ind og tag et par loafers på. Uanset din kontorstil, skift blot skoene ud og tag en læderjakke på for et instant work-to-play look.

Styling af 7/8 længde bukser til fritid
Selvom du holder det afslappet, betyder det ikke, at du ikke kan se fantastisk ud. Hvis du vil have et afslappet og ubesværet look, perfekt til en afslappet aften ude eller en weekendbrunch med venner, style dine jeans med en denimjakke, grafisk t-shirt og ankelstøvler. Har du brug for et chic men aktivt look til at løbe ærinder eller gå tur med hunden i stil? Kombiner vores 7/8 længde bukser med en sports-bh, en cropped hoodie og sneakers. Og for noget lidt mere dressy, er en flydende bluse med stroppesandaler eller støvler vores go-to transeasonal look.

Tilbehør til korte bukser til små kvinder
Vores perfekt tilpassede bukser gør arbejdet med at få dig til at se højere ud, og disse subtile tips til tilbehør vil kun forbedre dit allerede fantastiske look.

Tilføj en farveklat - mens nogle tror, at hemmeligheden bag at se højere ud er at holde sig til en monokromatisk palette, er vi uenige. Vi er vilde med farver. Uanset om det er et lyst rødt bælte, en farverig halskæde eller et par pastelfarvede hæle, er farver en sikker måde at distrahere øjet på.

Valg af sko er essentielt - grunden til at vores 7/8 længde bukser får dig til at se højere ud er, at de slutter perfekt over anklen. Udnyt dette ved at vælge sko, der lader dine ankler komme til syne. Tænk loafers, sneakers eller søde pump hæle.

Omfavn en cropped jakke - hvis du vil løfte dit outfit med en sød jakke, undgå alt, der slutter under hofterne, da de kun vil få dig til at se kortere ud. Vælg i stedet en cropped denim-, læder- eller pufferjakke, der stopper lige omkring hofterne. Stol på os; illusionen af højde er magisk.

Tips til vedligeholdelse af korte bukser til små kvinder
Vores 7/8 længde bukser er super nemme at vedligeholde og holder deres form, uanset hvor ofte du bærer dem. Hvis du leder efter specifikke tips til vedligeholdelse af dine nye yndlingsbukser, har vores detaljerede plejeinstruktioner dig dækket!

Vores topvalg for 7/8 længde bukser
Med så mange stilarter, farver og designs er det umuligt at vælge kun ét par. Hvis vi skulle vælge vores top petite bukser til kvinder, ville vi gå med den klassiske sorte denim, falsk læder og alt med farver; uanset om det er pastelrosa eller lyserød, vi er vilde med det! Så uanset din stil, hvis du er en kortere kvinde, har vi utroligt komfortable og perfekt tilpassede petite jeans til dig.

 

Se alle Freddy wr up bukser her og alle 7/8 bukser her

Tilbage til blog