Tights guide - alt du behøver at vide!

Tights guide - alt du behøver at vide!

Den ultimative tightsguide

At købe træningstights kan virke som en udfordring, når man begynder at se på alle variationerne, der findes på markedet. Hvordan ved man, hvilken type stof, form, funktioner og størrelse der passer bedst? Det behøver dog ikke at være så svært, som du måske tror. I denne guide vil vi gennemgå alt, du skal vide for dit næste tights-køb. Størrelser, stof, type træning, egenskaber. Alt du nogensinde skulle spekulere på for at gøre det lettere for dig at finde dine ultimative tights.

Indholdsfortegnelse

2.1 Løb
2.4 Yoga
2.5 Hverdag
3.2 Længde
3.3 Lommer
3.4 Varme
4.1 Camo
4.3 Farver
4.4 Scrunch
5.1 Stof

 

Stof og produktionsteknikker

Seamless træningstights

Seamless, eller sømløse beklædningsgenstande, er beklædningsgenstande, som (for det meste) bliver produceret af en rundstrikkemaskine og altså bliver strikket som et rør for at undgå sømme i beklædningsgenstanden. Dette resulterer i bløde og behagelige beklædningsgenstande, der giver god bevægelsesfrihed og føles lette på kroppen. Vi har et stort udvalg af seamless beklædningsgenstande med forskellige egenskaber, som du kan vælge imellem.

Tights med syninger

I vores tights, som ikke er lavet med seamless-konstruktion, bruger vi stof af høj kvalitet, som bliver syet sammen med sting, der er designet med henblik på både funktion og æstetik. Essential Tights er et godt alternativ, hvis du ønsker en tights med sømme. Denne har god kompression, er høj i taljen og har et elastisk stof med høj densitet .

Warp knit

Warp knit seamless er en teknik inden for seamless produktion, der resulterer i meget elastiske, åndbare og slidstærke beklædningsgenstande. Teknologien binder garnet stærkt sammen med parallelle løkker, der bliver bundet sammen i et zigzag-mønster. Flere af vores beklædningsgenstande er produceret med denne teknologi, blandt andet Agility Tights og Stamina Tights.

Weft knit

Weft knit er en anden produktionsteknik, der adskiller sig fra warp knit ved, at den bliver strikket fra venstre til højre i rækker i stedet for warps vertikale strikning, der går op og ned af beklædningsgenstanden. Fordelen ved weft-teknologi er, at den skaber beklædningsgenstande, der er stretchy og komfortable, men også isolerer godt og holder på varmen i kolde omgivelser. De fleste seamless beklædningsgenstande er lavet med denne teknologi.

Tights i uld

Vores Wool Knit Leggings er lavet af merinould og er superbløde, antistatiske og fugttransporterende. Disse leggings isolerer godt mod kulden og passer godt både til en løbetur i vinterkulden og til hjemmehygge.

uldundertøj sæt  

Aktiviteter

Tights til løb

For at vælge de bedste tights til løb er der flere ting, man burde tænke på. Bl.a. ønsker man en tights, der fremmer løbebevægelsen, som ikke glider ned under løbeturen og som passer til den temperatur, du skal løbe i. De fleste løbetights er syede (altså ikke sømløse) for at støtte op om den typiske løbebevægelse, men hvis du ønsker en alsidig tights, der giver god bevægelse i alle retninger, kan en sømløs tights med et stærkt taljebånd, der sidder godt på kroppen, også være et godt alternativ. Techna Tights og Ella Tights er to af vores bedste løbetights med søm. Skal du ud og løbe i kulden, kan også vores bløde Softy tights være en super kandidat.

Tights til styrketræning

De bedste tights til styrketræning er tights, der har godt hold, ikke bliver let gennemsigtige og som giver god bevægelsesfrihed. Sørg også for, at tightsen er høj i taljen og sidder godt, så den ikke glider ned under træningen. Tights som Vortex Tights 2 og Elevate Vortex 2 tights er velegnede til denne type træning.

Tights og bukser til vandretur og klatring

Hvis du leder efter træningstights til vandretur og klatring er det klogt at sørge for, at du har en tights, der er slidstærk og fleksibel. Derudover er det klogt at sørge for, at den sidder godt og ikke glider ned undervejs. Skal du ud på tur, kan det være klogt at tilpasse sig vejret, så vælg gerne en buks eller tights, der giver ekstra varme, såsom vores Everest Thermal Pants eller Light Thermal Leggings.

Influencer i shorts til vandretur  Bukser til vandretur 

Tights til yoga

De bedste yogabukser er gerne en buks eller tights i blødt og stretchy stof, der giver god bevægelsesfrihed. Du kan vælge en klassisk yogabuks med slæng i benene eller en mere tætsiddende, men blød tights som f.eks. vores Softy Leggings.

Tights til hverdagsbrug

Vi er store tilhængere af at bruge tights også til hverdag. Til hverdagsbrug har man lidt andre behov end ved intens styrketræning. Bl.a. vil man måske sørge for, at man har en tights, der er ekstra flatterende, har cool design og er behagelig at bruge i lange perioder af gangen. Til hverdagsbrug foreslår vi bl.a. de populære alternativer Ribbed Flare Pants, Yoga Flared Pants og Softy Leggings.

Tilbage til blog