Bedste arbejdssko - Undgå skader og rygsmerter

Bedste arbejdssko - Undgå skader og rygsmerter

Med en aktiv hverdag som kræver, at du er på benene hele tiden, kan det være meget belastende. Et par komfortable og holdbare arbejdssko er nødvendige uanset hvilket erhverv, du har, for at beskytte dine fødder. Vi tilbyder arbejdssko, der er tilpasset dine behov, uanset om du har problemer med overpronation, rygproblemer, smerter i knæet, anklen, hæle eller vil minimere risikoen for disse problemer i fremtiden. Vi anser det som umuligt at kunne tale med vores fødder, men at fødderne taler til dig er et naturligt fænomen. Alle kan sandsynligvis genkende at skyde skylden på valget af sko efter en lang arbejdsdag, når fødderne værker. Vores arbejdssko har god dæmpning og er specielt designet til at opfylde kriterier for komfort, holdbarhed og funktion.

Hvad er pronation, underpronation og overpronation

Arbejdssko til sygeplejersker 

Sundhedssektoren er et utroligt hårdt og stressende erhverv for både krop og sjæl, og dermed er valget af arbejdssko en vigtig byggesten for kroppens velvære. Vi har gode arbejdssko til sundhedspersonale - uanset om du arbejder som sygeplejerske, læge, plejepersonale eller har et andet erhverv, der indebærer meget arbejdstid på fødderne, er det nødvendigt at vælge den rigtige type sko. Endorphin har til formål at øge komforten og holde fødderne sunde. Disse sko er til dig, der er ekstra anspændt med rygproblemer og har brug for ekstra dæmpning eller bare har behov for arbejdssko, der ånder ordentligt. 

Arbejdssko til butikspersonale

Rundt i butikken, ind på lageret og ud igen. De ansatte i butikken går tusindvis af skridt hver dag, og derfor er fodtøjet vigtigt. De fleste butikker, vi kender til, er gamle med flisebelagte gulve og beton. Dette kan være anstrengende, og et godt par sko med dæmpning bliver essentielt. For en butiksansat er det centralt, at skoene er lette at gå i, men også sidder godt uden behov for justering i løbet af dagen. Endorphin er valget for dig, med neutrale farver i hvid eller sort, så du ikke behøver at bekymre dig om dresscoden på jobbet.

Arbejdssko til lærere og pædagoger 

Selvom du ikke står på gulvet hele arbejdsdagen, er det stadig vigtigt at vælge gode fritidssko. Lærere og pædagoger går ofte på hårde underlag på arbejdspladsen, og det sker, at de oplever smerter i ryggen eller fødderne efter timevis på benene. Derudover er det centralt, at skoene, der bruges indendørs, er lige så gode udendørs i frikvarteret og fritiden. Mangel på ankelstøtte og meget belastning på forfoden er årsager til ømme fødder. Endorphin sikrer dig komfort hele arbejdsdagen. 

Hvordan vasker man sko? 

Hvordan vælger man de rigtige sko  

  1. Hvis du bruger meget tid på betongulv, fladt eller hårdt gulv. Brug en sko, der har en hård ydersål. Endorphin har chunky såler, der giver fødderne god dæmpning. 
  2. En god ydersål skal være så flad som muligt, ikke bananformet. 
  3. Skoen skal sidde godt omkring foden og give støtte. Endorphin giver blød støtte omkring anklen og hælen. 
  4. Sørg for, at du har nok plads i skoen - da foden udvider sig én centimeter i løbet af dagen både i bredde og længde. Joggingskoene fra Famme er almindelige i størrelsen, så der vil ikke være behov for justeringer.  

Hvornår bør jeg skifte sko?

Tilbage til blog